Klimatizálás

A klimatizálás a modern háztartások irodák, munkahelyek nélkülözhetetlen készüléke. Magyarország éghajlatára a nagy nyári melegek a jellemzőek. Ezt ma már nemcsak az idősek, kicsi gyerekek, betegek viselik egyre nehezebben, hanem az egészséges felnőtt emberek tűrőképességét is próbára teszi. Mindenki számára fontos, hogy megfelelően kellemes hőmérsékletű térben éljék mindennapjaikat.

Kevesen tudják, de a klímaberendezésekkel rendkívül hatékonyan és takarékosan lehet fűteni, ha a megfelelő készüléket választja. Az átmeneti időszakokban pedig még az egyszerűbb készülékek többségével is kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk.

Cégünk helyszíni felméréssel, tanáccsal és árajánlattal segíti a megfelelő klíma kiválasztását Győrben és környékén. Kedvező árakkal, minőségi termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A légkondícionálók telepítését, évenkénti karbantartását végezzük.

Az ügyfeleink igényei alapján, és a szakmai szempontok és lehetőségek figyelembevételével a helységhez leginkább megfelelő klímaberendezés kiválasztását, beszerzését, telepítését.

A telepítéshez kiváló minőségű kiegészítő anyagokat használunk fel.

Már a klímaberendezések vásárlásakor ki kell választani a vállalkozást, mely a telepítést fogja végezni.
A telepítésre jogosult vállalkozásnak megfelelő képzettséggel kell rendelkeznie, amit a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában történő regisztráció során a vállalkozásnak igazolnia kell. A regisztrációt, s a jogosultságokat ITT  ellenőrizheti.

Klimatizálási tanácsainkat itt olvashatja.